Card image cap
Card image cap

Este o agentie de rezervari feribot pentru vehicule comerciale cu sediul in Ruse, Bulgaria. Va poate fi de foarte mare ajutor in a economisi bani la cursele dvs. in tari ce necesita o traversare cu feribotul, intrucat OT SOLUTIONS are parteneriate directe cu principalii operatori maritimi din partea Nordica a Europei.

otsolutions

Preturi mai mici cu pana la 40% fata de cele online sau de cele din port;

otsolutions

Disponibilitate si suport
24 ore/24, 7 zile/7;

otsolutions

Facturare la valoare neta din Bulgaria;

otsolutions

Flexibilitate din punct de vedere al monedei;

otsolutions

Consultanta Gratuita in privinta cotatiilor de pret pe orice ruta;

Daca sunteti interesat in a obtine cotatii de pret pe o anumita ruta sau aveti nevoie de consultanta, completati formularul de mai jos, iar un reprezentat OPTIMUS va lua legatura cu dvs. pentru a va oferi mai multe detalii.

Fiind singura Bursa din Europa cu un sistem de Garantie a Platii, Wtransnet pune la dispozitie un mediu sigur pentru desfasurarea activitatii membrilor sai. De mai bine de 20 de ani punem accent pe securitatea dvs. ca membru, din acest motiv filtrele noastre de securitate si calitate asigura inregistrarea in bursa doar a Caselor de Expeditii solvabile si a Companiilor de Transport calificate.

wtrasnet-logo

Efectuati transporturi sau expeditii de marfuri la nivel international

wtrasnet-logo

Lucrati in mod constant cu Vestul si Sudul Europei
Bursa specializata in trafic pe: Spania, Franta,
Portugalia si Italia

wtrasnet-logo

Operati cu vehicule de mare tonaj (camione)

Ce ofera Wtransnet?

Garantia platii

– un serviciu UNIC in Europa ce va ofera posibilitatea de a va asigura incasarea a 90% din valoarea facturii transportului.

Matching System – sunteti notificat automat prin e-mail/aplicatie telefon mobil/SMS de potriviri pentru ofertele postate de dumneavoastra. In felul acesta puteti sa economisiti timpul petrecut cautand marfuri/camione.

White List – acces la o lista ce contine casele de expeditii care si-au luat angajamentul de a-si achita facturile la un termen de/pana in 0/30/45 de zile.

Companies Information Service – va punem la dispozitie informatii despre compania cu care sunteti pe punctul de a incepe o colaborare.

Business Assistant (Asistent personal) – ca membru vi se aloca un asistent personal ce va ajuta pe parcusul colaborarii sa utilizati la potential maxim toate instrumentele oferite de Wtransnet.

Associate Searcher – este un motor intern de cautare, acesta ofera posibilitatea ca membrii bursei sa filtreze companiile inregistrate in functie de criterii specifice (rutele de interes, limbile vorbite, tari de care sunt interesate, flota, activitatile companiei etc).

Ce este Wconnecta? Wconnecta este un proiect proeminent, care dupa 7 editii, a devenit un eveniment cu un impact puternic in randul companiilor din domeniul transporturilor la nivel European. Scopul acestuia este acela de a ajuta companiile din acest sector sa gaseasca parteneri de incredere si noi oportunitati de afaceri. Este o oportunitate ca aceste companii sa se cunoasca si sa intemeieze potentiale colaborari cu ceilalti participanti. Succesul Wconnecta consta in volumul foarte mare de contacte pe care un participant le poate dobandi intr-o singura zi, munca ce ar dura luni de zile pentru un departament de vanzari.

In 2016, Wconnecta a atras peste 1000 de participanti de la peste 500 de companii, din 23 de tari diferite, cu 32% mai mult ca editia anterioara acesteia. Vezi prezentarea video aici. Anul acesta va fi organizata cea de-a 8-a editie a acestui eveniment si va avea loc in Germania. Afla mai multe Wconnecta, editiile anterioare, companiile care au participant la acest eveniment si in ce consta mai exact pe www.wconnecta.com

WA-BI va pune la dispozitie servicii de dezvoltare WEB, optimizare SEO, securizarea bazelor de date, mentenanta si dezvoltare aplicatii. Va oferim consultanta si ne asiguram ca veti obtine cea mai buna solutie pentru produsele si serviciile pe care compania dumneavoastra doreste a le promova.